Minden féle pletyik itt...

 

 

Malia Obama a Hannah Montana ??!!

 

A Hannah Montana producerei mostanában sokat telfonálnak a Fehér Ház leendő lakójának, Barack Obamának. Az amerikai elnök lánya, Malia Obama ugyanis imádja a sorozatot, ezért a készítők felajánlottak neki egy mellékszerepet. Obama egyelőre még gondolkozik, hogy szabad utat adjon-e csemetéjének...

 

.....................................

 

 

 

Miley Cyrus átopreáltatta magát!...

Pontosabban az orrát,a száját feltöltette ,és az egész  arcbőrén is műtétet végeztetett.

Fogait is sürgősen megcsináltatta,kifehéríttette.Túl szélesnek találta száját,ezért összehúzatta,vastagított száján,az eredmény szép,de nem kapjuk meg tőle a természetes szépséget ,csak egy műbabát:

Itt haja is sokkal sötétebb ,szinte fekete.Ez is nagyon jól áll Mileynak,így igazi démonnak néz ki,,,de gyönyörű vele.Szemöldökét is befestette,de valószínüleg csak egy díjátadó erejéig.

 

Miley egy jókislány volt,akire sokan Hannah-t mondtak ,de most ,hogy elkészült új "Brakout" cd-je ,sokkal nőiesebb lett.A színpadon sem gyatra a mozgása,nagyon sexy.

Mileynak ezen a képen ,nagyon dús haja van,ám elég fura arca :D :Agyon van sminkelve:

 

Új arcával egy koncin:

 

 

 

....................................................................

 

Miley a delfinekkel úszott!
Január 30.: Miley az öccsével, a húgával és anyukájával úszott delfinekkel úszott, ahogy a képen látszik, mindenki fülig érő szájjal vigyorog, és mindenki simogatja a delfint. HA jobban megnézzük még egy delfin van a képen, Miley feneke mögött, gondolom ő is odamerészkedett.

   Miley követi Vanessát?
Elnézést ha elszomorítom a Vanessa rajongókat, de Mileyról egyre megdöbbentőbb képek tárultak fel a képkeresőkben-sajnos. Amikor Miley kivillantotta zöld melltartóját...még Justin Timberlake is hozzászólt.

Itt vannak Vanessa képei közül 2 db:

Óvszert reklámoz a 15 éves szűz Miley Cyrus,a sorozatsztár?

Bár a szexhez még köze sincs, a kondomgyártók szerint mégis ő lenne a legalkalmasabb

 

Miley Cyrus, az Amerikában rendkívül népszerű Hannah Montana című tinisorozat 15 éves főszereplője, ha elfogadja a kecsegtető 1 millió dolláros ajánlatot, akkor hamarosan a LifeStyles kondomok reklámarca lehet.
Bár a fiatal színésznő többször is beszélt a médiában arról, hogy a szex-szel a házasságig várni szeretne, az óvszergyártó multi döntéshozói mégis úgy vélik, "a modern társadalom legbefolyásosabb tinédzsereként" Cyrus lenne a legmegfelelőbb főszereplője legújabb reklámfilmjeiknek.
Miley egyelőre nem döntött az ajánlattal kapcsolatban, annyi azonban bizonyos, hogy a fiatal sztár az utóbbi időben többször is ejtett el olyan megjegyzéseket, miszerint a harmadik évad befejezése után kiszállna a Hannah Montana című Disney tévéshowból, hogy új imidzs és új kihívások után nézzen.
Miley nagyon jóban van a Jonas Brothers-sel.:

 

Oldalmenü
Szavazás
Mi legyen még az oldalon ????
Több kép!
Több zene !
Több titok !
Több Kép,zene,titok !
Nem kell semmi így jó !
Naptár
Diavetítő