Miley beteg ,valami komoly lehet ????

 

Miley nagyon sok koncertről nem a saját lábán ment haza hanem a mentő segítségével ! Nagyon sokszor rosszul lett koncert közbe és elesett,elszédült és egyszer el is vesztette eszméletét , nem régen volt az eset !!Amikor is beteg gyerekeknek énekelt...

Majd 1 nagykivizsgálásra küldték Miley-t , hogy ez már nem mehet tovább így....! A szülők,barátok,ismerősök,rokonok nagyon izgultak és izgulnak a pophercegnőért , hogy nehogy valami baja esék !! Mivel ő potolhatalan lenne ! Bár zűrös és néha megbotránykoztató Miley-t így is  a legtöbb tini és férfi kedveli egész Amerikában és talán még Magyarországban is ???!!!! Ez tény...!!!

 

És vajon valami komoly baja van a híres popsztárnak ?? Ezt majd ő fogja elmondani az egyik Amerikai bulvársajtónak !! A következő havi kiadásban aminek címlapján Miley Cyrus van kiteregeti a szennyesét és kitárt mindent a magyar fiúról és még sok minden másról amit még nem tudunk !! Vajon mit tennénk ha tumor vagy valami nagyon súlyos betegsége lenne ?? Ugyan mit....??? 

Pár újságíró elkapta Miley-t amikor hazaért a Kórházból , hogy mi a baja , de nem válaszolt semmire csak azt mondta megtudta , hogy ő kié lesz kié akar lenni és , hogy kit szeret tiszta szívéből...és az a relytés személy (magyar) adott neki energiát , hogy ne adja fel a karierrét és tartson ki menjen a kezelésekre !!!! És az utolsó válasza az volt , hogy netalán Budapesten is ad koncertet ha engedi az egészsége de erről bővebben a következő újságban megtudjuk a részleteket !! 

 

 

 

 

Oldalmenü
Szavazás
Mi legyen még az oldalon ????
Több kép!
Több zene !
Több titok !
Több Kép,zene,titok !
Nem kell semmi így jó !
Naptár
Diavetítő