Miley Cyrus volt pasijai:

Nick Jonas: Miley első nagy szerelme Nick volt. Csaknem 2 évig jártak eggyütt. A tavalyi év végén szakítottak. A lány, saját bevallása szerint, azóta sem tudta kiheverni az elválást.

 

Thomas Sturges: Idén tavasszal Cyrus kisasszony egy újabb sráccal kezdett randizgatni. A netre került közös fotóik meglehetősen pikánsra sikeredtek, de a szenvedélyes kapcsolat nem tartott sokáig.

 

Marshall Lake: Eljött a nyár, és Miley újabb srácba botlott bele. Ő volt Marshall, a háttértáncos, aki koncertkörútján végigkísérte az énekesnőt. A fiú 7 évvel idősebb, így sokan már előre megmondták hogy hamar szakítani fognak. Igazuk lett.

 

 

Lucas Till: Még egy nyári szerelem. Bár ez egy kicsit tovább tartott. A Hannah Montana egyik mozifilm egyik szereplője, Lucas Miley-nak köszönhette, hogy bekerült a filmbe. Hamar egymásba is szerettek - nem tudni, miért mentek szét végül.

 

Adam Sevani: Augusztusban már egy újabb színész, a Step Up 2 egyik szereplője, Adam Sevani volt a párja. A 16 éves srác egyébként egy fiúbandában, az NLT-ben is nyomja az ipart, Miley-val pedig a Teen Choice Awards-on futottak össze. Azonnal egymásba szerettek.

 

Cody Linley: Demi Lovato expasija kiszemelte magának Miley-t. Egymásra találtak, úgyhogy szeptemberben randizgatni kezdtek. ,,Remekül megértjük egymást!" - nyilatkozta a hölgy. Sajnos annyira mégsem lehetett túl nagy az összhang.

 

Paul Becker: Még abban a hónapban vigasztalódott a lány: a tánckoreográfus Paul azonnal elvarázsolta. Bár állítólag olyanok voltak, mint a tűz és a víz, mégis jól kijöttek egymással. Aztán az a bizonyos víz, kioltotta a lángot, és szakítás lett a vége.

 

Justin Gaston: Íme Justin. A 20 éves Justint maga a csaj papája, Billy Ray Cyrus mutatta be csemetéjének. A srác egyébként a papa tehetségkutatójában, a Nashville Star-ban tünt fel. Billy Ray azóta is úgy gondolja: Justin a tökéletes srác a kislánya számára. Pláne ha még azt is hozzátesszük, hogy a fiú fehérneműmodell, és tökéletes Testtel áldotta meg a sors!!! Na ugye!! Novemberben Justin megkérte Miley kezét egy discóban és Miley el is fogadta, bár ahogy beszélik Miley másnap rájött hogy nem kellett volna. Már nincs eljegyezve!!!

 

Hegedűs József: Íme Miley jelenlegi barátja!! Róla nem tudunk sok mindent, de az egyszer biztos hogy a pali jól jár Miley-val!

Oldalmenü
Szavazás
Mi legyen még az oldalon ????
Több kép!
Több zene !
Több titok !
Több Kép,zene,titok !
Nem kell semmi így jó !
Naptár
Diavetítő