Fura sztori

 

Állítólag a mi miley-nk szakitott Justinnal és MAGYAR msn címem kezdett flörtölgetni.. Miley-t ebből számon kérték az amerikai műsorvezetők, de miley csak kitérő válaszokat adott. Az egyik rokon kint volt az eggyesült államokban (amerikában) és elmondta a sztorit nekem, mert tudja hogy imádjuk Miley-t!!!! Miley ezt nyilatkozta:

Hát.... ez könnyebb kérdés mint az amikor azt kérték számon tőlem hogy én rakom-e fel Thomas Sturgessel készült pikáns fotókat az internetre!!!!!!!!! :@:@

Volt már 8 pasim eddig de egyik se volt igazi. Többet nem mondok mert majd akkor hozom ezt nyilvánosságra ha már járunk avval az iletővel!!!!

 

Ennyit mondott Miley Cyrus!!!

Nyugi Miley mi is szeretni fogjuk azt a titokzatos MAGYAR illetőt akiről beszélsz!!! 

 

 

Emily Osment is benne van????

 

Emily Osmentet is megkérdezték tud-e valamit az illetöről. (igaz hogy Miley nem örült neki!!)

Emily elmondta amit tudott. Ezt nyilatkozta:

Mileynek már sok-sok pasija volt, de egyik sem az igazi. Ezért megkért engem mint bnőt hogy játszam el az unokatestvére szerepét. Ő volt Kiss Amanda én pedig Kiss Lola. Egy Hegedűs József nevű helyes sráccal beszéltünk. Én nem tudom hogy Miley miért nem mondta meg neki az igazat eddig. Ha "Jocek" igazán szereti akkor elfogadja hogy ő nem Kiss Amanda hanem DESTINY HOPE CYRUS és egyben HANNAH MONTANA!!!

Oldalmenü
Szavazás
Mi legyen még az oldalon ????
Több kép!
Több zene !
Több titok !
Több Kép,zene,titok !
Nem kell semmi így jó !
Naptár
Diavetítő